diumenge, 4 de maig del 2014

PRÀCTICA 7 PHOTOPEACH

PRÀCTICA 7: POTHOPEACH

En aquesta pràctica, vaig a explicar com podem disenyat un video de presentació utilitzant fotografies, amb la ferramenta de la Web 2.0 Photopeach. Aquesta eina és una manera sencilla de tindre un power point però està fet tots a base d'imatges. On podem possar un títol, possar títols al començament, imatges, videos i música.A més, les presentacions que realitzem les podem incorporar a les nostres webs, blogs o compartir a través de IM, email o qualsevol xarxa social amb la gent que vulguem.

Primerament entrem en google i possem photopeach en el cercador i punxarem en la primera opció.

Foto original




Per a poder entrar hem de fer-nos un compte, per açò punxem en sing up o podem entrar des de facebook.

Foto original

Jo he escogit fer-me un compte, pe tant ens ix aquesta pàgina on hem de possar les nostres dades: nom de l'usuari, l'email, la contrasenya i per últim has de possar uns anti spam per a omplir i per a demostrar que no sóm màquines.


Foto original

Per últim, t'enviaran un misatge al correu que t'has posat quant t'has fet el compte, donan-te la benvinguda.
Foto original

Quan estem en photopeach, dalt del tot trobem diferents eines: 

  • Home: és la nostra pàgina princiapal.
Foto original

A la part dreta de home trobem following i your state:

-Following: on tenim a la gent que nosaltres seguim i per a poder seguir a gent.

Foto original

-Your states: per a vorer les estadístiques de les meues presentacions, visites, favorits i comentaris.




  • My shows: les presentacions que nosaltres tenim, 


  • Explore: on apareixen diverses categories sobre temes. Per a veure qualsevol has de cliar en ella. El photopeach comença amb una introducció, desenvolupament i una pregunta final sobre el tema. En la nostra presentació hem de possar el títol del tema, un desnevolupament i quatre preguntes amb les seues respostes.
Foto original

  • Creators: serveix com followers, és a dir, per a seguir.
Foto original

  • Settings: per a possar el nom de l'usuari, foto, email, informació personal, website que és el mateix que blog, i les opcions de delete.


Foto original

A continuació, passaré a explicar cadascun dels passos que he realitzat per a crear el meu vídeo-presentació, en la qual vaig a parlara de les matemàtiques.

Una vegada ens hem registrat, el primer pas que haurem de donar, és pujar les fotografíes o imatges que volem. Per a fer açò, hem de punxar en "Upload Photos", on seguidament ens aparaiexerà una pestanya en la qual escogirem les fotogrfies que anem a utilitzar per a la nostra presentació. Mentres les imatges es pugen, aniran apareixent en els recuadres de la taula, en la qual podrem moure i colocar-les en l'ordre que vulguem. Una vegada les hem ordenat punxarem en "Next".

Foto original

Foto original




Quan ja li hem donat a next ens ixira una pàgina on podem possar una cançò baix del toten "Background Music" des de youtube, algunes que venen amb el programa per defecte. A més podem possar en "Speed" la velocitat de la diapositiva que volem. I dalt del tot en Slideshow title podem possar-li un títol.

En description podem possar la descripció en cada diapositiva si li dnem a *Hit enter to separate each sentence to one slide. 
Quan tenim tot acabat li donem a "Finish" i ja tenim el nostre power  point. 

Foto original


Si volem editar-lo quan ja hem donat a finish, hem de donar-li a Edit i possar-lo public, amb la categoria d'education. 

Foto original


  • Si li donem a edit caption and photos ens surt altra pàgina on podem canviar el text, i podem anar de diapositiva en diapositiva possar el text. Si li donem a Quiz serveix per a possar les preguntes que volem, Center és per a possar el text en el centre i per últim en Bottom, podem possar el text baix del tot.
  • En la part de la dreta tenim les opcions de Blank per a possar una diapositiva en negre, Copy per a copiar diapositives i Delete per a borrar diapositives. Si volem compartir la nostra presentació podem donar-li a tweet per a possar-lo en tweeter, compartir en facebook i donar-li a like.

Foto original


  • Si le donem a l'opció de music i title podem canviar el títol i possar-li una cançò. 

Foto original



  • També podem possar en add photos imatges si has d'afegir més imatges. Aquesta photo te la possa al final.
Foto original



  • En Manage comments per a pemetre o no els comentaris on hem de valorar el nostre treball breuvemt i donar l'opinió del treball d'un altre company. 

Foto original

  • Delete this Shows no li podem donar perquè borrara tot el nostre treball.
  • Dowload this shows on assoles pot descarregar-lo si tens l'opció de premium. 

Foto original

Quan hem vist la nostra presentació hem de fer un comentari com he dit abans i en la part dreta ens surten diferents opcions:

Foto original


-Facebook
-My sapace
-Twitter
-Email
-Embed in blog per a possar.la en el blog donant-li a story. En aquestes opcions hem de triar "Story" per a insetar en el nostre blog la presentació.

Foto original

-Download the Show


Per a enviar-se-la a Gonzalo hem de donar-li a la URL de damunt.

Foto original

Com a ampliacions educatives he trobat:

En primer lloc, he trobar un tutorial de photopeach on t'aclarira el que no has entés.




En segon lloc, he trobat en slideshare una presentació on et deixarà més clar per a que serveix, les seues funcions i com s'utilitza.


                                  Photopeach from José Vicente Alfaro Sánchez

En tercer lloc, he trobat diferentes pàgines on ens parlem d'aquesta aplicació.


En aquest enllaç podem trobar informació de photopeach, videos que ens poden fer servir de profit i a més, et posa aquesta pàgina on podràs trobar més informació. 



En quart lloc, he trobat un manual en internet de photopeach. 


En cinqué lloc, presente com va quedar el meu vídeo de presentació de les matemàtiques. A més, he de dir que aquesta pràctica m'ha reultat molt divertida, ja que és una ferramenta on podem utilitzar una varietat de presentacions. També podem treballar amb els nostres alumnes, on ells siguen qui facen la prsentació, per exemple del seu viatge de vacances o de la seua familia, etc. 


Les matemàtiques on PhotoPeach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada